/ Allmänt /

VÄNNER

Vad vore livet utan vänner.

 
Visst kan man ha relationer till granen på tomten. Skatan i trädet. Berget bakom skogen. Gäddan i vassen. Men när man säger att man längtar hem är det alltid vännerna man saknar.
 
Tack vare vänner kunde vi för några veckor sedan ha en stor födelsedagsfest som resulterade i väldigt mycket pengar för Colombias barn.
Tack vare vännen Titus kunde vi få till en  presentationsfilm med vännen Barbro som uppläsare. Verkar som inspelningen satt fint.
 
Tack vare vänner (amigos) i Skövde kunde jag för 20 år sedan åka med till Colombia och bygga skolor och barnhem. Tack vare vännerna där längtar jag tillbvaka.
 
Vi är 20 personer som åker. Några vill se "sina" skolor i funktion. Aron 12 vill se landet som han hört så mycket om allt sedan han föddes. .Men Aron hur kan du missa mötet med fotbolllegenden Hiugita som en gång gjorde skorpionen i landskampen mot England?
Linnea och Wiilam vill förmedla kunskap om vattenreniing.
 
TACK ALLA VÄNNER PÅ LIVETS VÄGAR OCH STIGAR.
 
 
/ Allmänt /

FÖRDELNING

Tack vare egoism vill vi samla på oss alltmer. "kan vara bra att ha" Vi vill också tillhöra de som har möjlighet att resa, äta gott, bo bra, ha hälsa och om möjligt en bra rikedom att ösa ur. Rika personer har alltid funnits så även fattiga. Kapitalism är en stark drivkraft och utan den hade aldrig mänskligheten utvecklats. Men om fattiga människor inte har råd att köpa de produkter som min fabrik producera finns risk att jag blir fattigare. Vi höjer lönerna och folk köper mer av mina produkter och jag blir rikare. Nu måste jag iväg ska fundera om jag trasslat in mig i en återvändsgränd. "det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta"
/ Allmänt /

BARN PÅ GÅNG

Familjen väntar barn som ett resultat av sjuttioårsfesten.

Pengarna räcket till en gomspaltoperation för en liten flicka. Troligen hade hon fått stå leva med sitt utseende om vi inte skickat pengar. <

20 000 kr

Vi har länge varit ute efter att få göra denna investering.

Väntans tider.

Undrar hur hon ser ut? Kommer operationen att gå bra?

Fler barn väntar. Någon kostar bara 12 000 .

När man sitter på "hemmet" och suckar. Vart blev det av livet?

"HAR I ALLA FALL GETT EN FLICKA ETT ANSIKTE OCH ETT LIV"

Bilder kommer.